Kim Kardashian uden makeup i Vogue

Vi forbinder langt fra Kim Kardashian med et makeupfrit look, men det er ikke desto mindre det, stjernen valgte til sin seneste Vogue-forside

Vi er vant til at se den glamourøse og pyntede udgave af Kim Kardashian med alt fra kunstige vipper og optegnede bryn til farvede læber og fremhævede kindben. Men med sin seneste forside på Vogue España viser Kim Kardashian en anden, mere naturlig side af sig selv.

Sidst fru Kardashian-Wests kønne ansigt og yppige fysik prydede forsiden af Vogue, var det i et sexet Marilyn Monroe-look med platinblond hår, kysseklare læber og kropsnært tøj. Reality-stjernens seneste Vogue-forside står i stor kontrast hertil – hun er nemlig totalt makeupfri i den seneste udgave af spanske Vogue.

På forsiden af det nyeste nummer af Vogue España optræder Kim Kardashian altså uden sin velkendte makeup-maske og viser i stedet, hvordan hun ser ud fra naturens hånd. De eneste produkter, Kim Kardashian er pyntet med til shootet, er læbepomade og fugtigshedcreme – og det eneste glitter kommer fra Kims enorme forlovelsesring, som stråler på midten af forsidebilledet.

Fotoserien inde i magasinet lader til at være ligeså naturligt nedtonet som coveret. På det ene billede, der er postet online fra fotoserien, ses en henslængt Kim Kardashian med åbne jeans (som selvfølgelig fremviser stjernens berømte bagdel), løst hår og et afslappet ansigtsudtryk.

I følge Usmagazine.com, har Kim Kardashians makeupartist, Mario Dedivanovic, udtalt, at ”det her var den eneste gang, hvor det bogstaveligt talt tog os et minut at gøre hendes ansigt klar til shootet. Hun (Kim Kardashian, red.) bruger dog for det meste størstedelen af sin dag hjemme sammen med sin datter uden en dråbe makeup på, så hun er vant til det. Hendes ansigt er så fantastisk uden makeup, fordi Kim er glamourøs.”

På Costume.dk er vi vilde med den mere naturlige version af stjernen, som vi håber på, at se mere af – selvom Kim Kardashian også ser fantastisk ud med masser af makeup!