Kom i cirkus med Ole Lynggaard Copenhagen

Cirkus er temaet for Ole Lynggaard Copenhagens smukke SS16-kampagne, og de forførende billeder byder på både bløde kaniner og flotte smykker

Til Ole Lynggaard Copenhagens SS16-kampagne, har det ikoniske smykkefirma virkelig skabt nogle smukke billeder med den svenske model Mona Johannesson i front.

Psst ... Se også årets andre vilde SS16-kampagner her

Billederne er taget af fotograf Anders Overgaard, og temaet for kampagnen er: Cirkus.

Til at virkeliggøre dette tema er både kaniner, høje hatte og en ægte cirkusvogn fra 1950’erne blevet taget i brug, og er alle med til at danne en smuk og mystisk ramme om de elegante smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen.

Her ses Ole Lynggaard Copenhagens forførende kampagnebilleder taget af Anders Overgaard med smukke Mona Johannesson som model

Om kampagnen siger smykkedesigner og kreativ direktør, Charlotte Lynggaard følgende:

“Denne brandkampagne har været den mest komplicerede, men samtidig den kreativt mest berigende kampagne, jeg endnu har været del af. Jeg har haft mulighed for at kombinere min kærlighed til smykker med min dybe passion for mode, indretningsarkitektur og scenografi.”

Her på Costume.dk er vi blevet forført af de smukke billeder, som giver os lyst til at stikke af med et omrejsende cirkus – allerhelst iført de elegante smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!