© 2ndday

Kom til eksklusivt læserevent med Costume og 2ndday

Nyd en aften med konkurrencer, dj's, cocktails, snacks, rabat på alt i 2ndday-butikken og meget mere. Læs, hvordan du kommer med her

Costume og 2ndday inviterer Costumes læsere til et eksklusivt arrangement med oplæg om efterårets kollektion, dj, cocktails, snacks, konkurrencer, rabat på alt i 2ndday-butikken og meget mere.

Jeans er et musthave i din garderobe, og dine 2ndday-jeans er en alsidig ven. De kan være sexede, moderne eller chikke, og de kan tones ned om dagen og dresses op til aftenen og natten.

Og nu kan du som Costume-læser komme med behind the scenes til et læserarrangement hos 2ndday i København, hvor designer Mette Christensen blandt andet fortæller om efterårets kollektion og inspirationen bag.

Derudover bliver du forkælet med cocktails og snacks, dj, konkurrencer og 20 procent rabat hele aftenen i hele butikken, så du kan shoppe nye jeans-favoritter til en god pris.

Tid og sted

Alt, du skal gøre for at komme med, er at tilmelde dig på 2ndday@Costume.dk. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet.

Arrangementet løber af stablen torsdag 13. oktober klokken 18.30-20.30 i Day Birger et Mikkelsen, Pilestræde 16, 1112 København K.