Kom til ny Louis Vuitton-udstilling

Kom med på en æstetisk smuk rejse, når Louis Vuitton tager dig med gennem det franske modehus' årelange designhistorie i Paris

Hvis du er så superheldig, at du skal til Paris mellem december og februar – så vil vi lige slå et slag, for noget, du absolut ikke må gå glip af – udover selvfølgeligKarl Lagerfelds udstilling i samme by!

Louis Vuitton slår nemlig dørene op for en ny udstillig, der hedder Volez, Vougez, Voyagez – Louis Vuitton på Grand Palais i Paris. Udstillingen tager dig gennem det franske modehus' historie, der rækker helt tilbage til 1854. Udstillingen præsenterer smukke genstande og dokumenter fra Louis Vuittons' arv, smukke effekter og moderne design – alt sammen gennem en tematisk rejse gennem ni kapitler.

”Louis Vuitton har altid været frontløber, når det kommer til innovation. Når Louis Vuitton, den dag i dag, forbliver i spidsen af moden, så er det fordi, vi løbende lader os inspirere af fortiden, mens vi er på forkant med tendenserne i vor tid. Til denne udstilling har Olivier Saillard været i arkiverne i vores Maison for at afkode dets hemmeligheder. Han leverer en frisk vision og blik på vores fortid, nutid og fremtid,” fortæller Michael Burke, CEO hos Louis Vuitton.

Vi er ret sikre på, at det bliver en spektakulær udstilling, som en enhver, der besøger byernes by i samme periode, skal besøge.

Psst ... Hvis du skal til London, må du ikke gå glip af Burberrys smukke juletræ!

Udstillingen løber fra 4. december og frem til 21. februar 2016 på Grand Palais i Paris, og du kan booke dit besøg her. Der er gratis adgang til udstillingen.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER