Kunst og mode mødes i H&M Conscious Exclusive 2016

H&M Conscious Exclusive 2016 er et fantastisk samarbejde, hvor kunst og historie møder trendy mode i smukke parisiske lag. Læs mere her

Det svenske highstreetmærke, H&M, kan i dag præsentere deres nye H&M Counscious Exclusive-kollektion, som er et samarbejde med det parisiske kunst- og designmuseum, Musée des Arts Décoratifs i Louvre.

Kollektionen er skabt gennem et tæt samarbejde mellem H&M's designteam og museet, for at finde inspiration fra samlingerne og arkiverne af årshundredes mode og værker.

Kampagnens ansigt udadtil er den parisiske art director og stilekspert, Julia Restoin Roitfeld, som er kendt for sin egen personlige stil, og er indbegrebet af en afslappet, bevidst og cool udstråling.

"Jeg er beæret over at være ambassadør for dette unikke projekt. Jeg synes, det er en fantastisk idé at designe en kollektion, der er inspireret af kunstens – og modens historie. Særligt fordi den er skabt med innovative, bæredygtige materialer, som er modens fremtid," fortæller Julia Roitfeld.

Kollektionen er glamourøs med trendy styles præget af historisk charme og æstetik, og har givet bæredygtighed en helt ny dimension. Materialerne, som er brugt i H&M Counscious Exclusive-kollektionen, er blandet andet fine perler og rhinsten af genbrugt glas.

Kollektionen lanceres i forbindelse med åbningen af udstillingen, Fashion forward – Three centuries of fashion, den 7 april 2016, og kan samme dag shoppes i H&M-butikkerne verden over og på Hm.com.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG