© Wenn.com

Kurvet model genskaber velkendt Gigi Hadid-billede

Kampagnen med en nøgen Gigi Hadid er en nyklassiker. Nu er billedet genskabt med en fyldigere kvindekrop – og resultatet er akkurat lige så smukt

Undersøgelser viser, at 2017’s modemagasiner viste mere diversitet end nogensinde før. Men ifølge den 21-årige model Diana Siroki er der stadig lang vej igen.

Det ønskede Siroki at demonstrere gennem en fotoskydning, og derfor genskabte hun et billede af Gigi Hadid fra en Stuart Weitzman-kampagne, hvor supermodellen poserer nøgen kun iført et par sokkestøvler.

Diana Siroki lagde et billede af sig selv side om side med Gigi Hadid op på Instagram med teksten: “Jeg undrede mig bare over, hvordan en model på min størrelse ville se ud på dette (billede, red.)”.

Siroki har siden udtrykt over for Metro, at hun ikke ønsker at kritisere Gigi, men blot illustrere, at der findes flere former for skønhed:

“Nogle har kritiseret hende for at være for tynd, andre har kritiseret mig for at være for tyk, men jeg gjorde det klart over for dem i kommentarfeltet, at jeg synes, vi begge er smukke, og at det ikke er en konkurrence.”