Legesyg og feminin stil med Tysklands it-girl

Syd for grænsen er hun på tv, catwalk og film – og nu ansigt for Adax. Men hvorfor er Marie Nasemann über alles? Svaret fandt vi i hendes stil

1 / 8
Samarbejde med Adax
2 / 8

Samarbejde med Adax

I foråret lagde den tyske model og skuespiller Marie Nasemann dette billede på sin Instagram med en tekst, hvor hun afslørede, at hun og danske Adax havde et designsamarbejde. Hun var ekstatisk glad over, at resultatet var blevet præcis, som hun forestillede sig, da hun tegnede, klippede og klistrede.

Taskerne er nu færdige, men før vi når til dem, zoomer vi ind på den tyske kvindes stil for at finde ud af, hvorfor Adax valgte at samarbejde med netop hende.

Spoiler alert: Vi forstår godt hvorfor.

Catchy print
3 / 8

Catchy print

Bluse, 5preview // Taske, Adax, 1.499 kr. // Jeans, NYDJ // Sko, Palladium

Når nogen kan se lækker og cool ud i et så simpelt outfit, ved vi, at vi har at gøre med en kvinde med god stil. Marie Nasemann rocker det hippe statement-print, og solbrillerne og tasken er de perfekte assecories til at løfte looket fra hjemmehygge til et muligt offer for en streetstylefotograf.

Vidde forneden + match
4 / 8

Vidde forneden + match

Solbriller, Ray-Ban // Bukser og blazer, Dimitri // Top, Simon Ese // Taske, Adax, 1.499 kr.

Her viser Marie Nasemann, at du med succes kan kombinere to af dette efterårs hotteste tendenser: matchende suit og stort svaj i bukserne.

Maxi
5 / 8

Maxi

Kjole, Raoul // Sko, Tibi // Solbriller, Chanel // Taske, Adax, 999 kr.

Den tyske stjerne ser dejlig ud i et smukt print og vind i skørterne. Den tynde kæderem på tasken er perfekt kontrast til den voluminøse kjole. Og skoene er et absolut hit i sommer.

Popprint
6 / 8

Popprint

Nederdel og top, Traffic People // Taske, Adax, 1.499 kr. // Sko, Tamaris

Edgy print, en klassisk taske og en sødmefuld attitude – hvad mere har du brug for inden en aften i byen?

Feminint mix
7 / 8

Feminint mix

Hat, Asos // Solbriller, Escada // Top, Asos // Vest, Set // Taske, Adax, 2.499 kr. // Bukser, Comma // Sko, Clarks

For tiden er der vide rammer for, hvad du kan sætte sammen og stadig se tjekket ud. Marie Nasemann har blandet mange snit og stilartner, men farvetonerne passer sammen, og mixet mellem sarte farver og sort holder.

Adax by Marie Nasemann
8 / 8

Adax by Marie Nasemann

Tillykke med samarbejdet til både Marie Nasemann og Adax. Du kan se hele kollektionen med de seks smukke tasker og to fine kortholdere her.

HUSK, DU KAN I SPARE 20 PROCENT PÅ ADAX I SEPTEMBER

Gå ind på Shop.adax.dk, find din favorittaske, klik på indkøbskurv, indtast costume20 i feltet ”Indtast din rabatkode her” og klik derefter på ”Aktiver”.

Rabatkoden gælder hele september.

Indholdet er sponsoreret af Adax.