Magiske Ole Lynggaard

Diamantbesatte slangeringe og naturinspirerede former. Ole Lynggaards nye kampagne indfanger essensen af boheme og femininitet, som vi elsker det

Når vi på Costume taler om accessories, og den store forskel de kan gøre for dit look, er det ikke kun med tanker på tasker, bælter og sko, men også på de (dyrebare) smykker. Ligesom en designertaske kan et smykke være en virkelig god investering, som du kan tage frem og lægge væk, som det passer dig, og som holder en god værdi gennem årene. Det handler i bund og grund om at sætte pris på håndværket, men også om den magt, som smykker kan have over kvinder. We need them!

Og vi kan ikke gøre for det: Hver gang vi ser en af de mange fine smykker (og især ringene) fra Ole Lynggaard, har vi straks lyst til at lave en lille opsparing og købe en af dem. Der er noget magisk over guldet, udtrykket og især håndværket - for yes, alt er lavet i hånden. Hver en sten sat på i hånden, og hver en krølle og bue formet i hånden. Slangeringen er jo nærmest et must, og den diamantbesatte variation måtte meget gerne krybe op ad vores finger. Ingen kan nemlig lave smykker som Ole Lynggaard, og det sætter denne kampagne en stor, betagende streg under.

NORDISK PIGE I EGNE KREATIONER
Det er Charlotte Lynggaard, der står bag udtrykket i kampagnen og de fine vintagelignende kjoler og kimonoer, som modellen bærer, er også hendes egne kreationer. Om billederne udtaler hun: “Med denne kampagne ønskede jeg at indfange indbegrebet af skønhed og kvindelighed. Samtidig ville jeg gerne grave dybere ned i vores DNA, og afspejle vores families værdier, arv og stolte traditioner - og præsentere dem i et nyt, crisp men stadig poetisk univers.”

Det store spørgsmål er nu bare: hvilket smykke skal stå øverst på ønskesedlen?

Se og shop flere smykker på Olelynggard.com.

Ole Lynggaard

Ole Lynggaard

Ole Lynggaard

Ole Lynggaard

Ole Lynggaard

Ole Lynggaard