Mansur Gavriel: It-tasken er back in stock

Skal du have fingrene i en af de eftertragtede tasker fra Mansur Gavriel, skal du være hurtig. Notabene inviterer til event, hvor du kommer først i køen

Der er lange ventelister på dem, og de er udsolgte næsten allerede inden, de er landet i butikkerne.

Det er selvfølgelig taskerne fra Mansur Gavriel, vi taler om. I starten af 2014 udnævnte Costume Mansur Gavriel som et brand, du skulle holde øje med, og deres succes er siden da kun steget. En succes, der skyldes smukt og enkelt design, lækre materialer og god kvalitet til prisen. Priser, hvor de fleste kan være med.

Mansur Gavriel blev grundlagt i 2012, og de sidste par år har det unge taskebrand været på alles læber. Særligt deres bucket bags har været på mange pigers ønskelister, men også deres andre taskemodeller er blevet meldt udsolgte.

I Danmark forhandles Mansur Gavriel hos Notabene i København, og på torsdag kommer der en ny sending af de eftertragtede tasker hjem. Der er et begrænset antal, så hvis du drømmer om en bucket bag, tote eller skuldertaske fra det hypede brand, anbefaler vi, at du er hurtig.

Hvis du tilmelder dig Notabenes nyhedsbrev på Notabene.dk, får du adgang til et VIP event torsdag 13. august klokken 18.30-20.00, hvor Mansur Gavriel-taskerne bliver solgt.

Har du ikke mulighed for at tage turen til København, kan du shoppe taskerne på Notabene.dk fra torsdag 13. august klokken 24.00.