Mere CHANEL til folket

Nu kan du (endelig) få de eksklusive Les Exclusifs de CHANEL parfumer i Danmark

Nu står den nye Chanel-stand endelig klar i Magasin du Nord - og med den en spirtny duft-bar, Chanel Espace Parfum, hvor du kan dufte dig ind til sjælen af Chanel og på sjoveste vis finde frem til din (nye) favorit blandt huset mange uimodståelige parfumer.

Oveni er de fantastiske Les Exclusifs de Chanel-dufte, der ikke før har været solgt i Danmark, endelig til at få fingrene i. Den første blev kreeret i 1920erne og siden da har målet været at lave særligt fine parfumer - helt i Chanels ånd. Duftene koster mere end almindelige dufte, men du kan være sikker på at få parfume-kunst, perfektionisme og ren luksus med hjem i din lille Chanel-pose.

Costums skønhedsredaktør har været en tur forbi duft-baren og fandt sin favorit - Beige. Læs mere om de skønne, eksklusive dufte her, og book din egen duft-session med Chanel lige her.

Chanels duftekspert

På besøg fra Paris var Chanels duftekspert Hervé Barthélémy som med kyndig næse udspurgte og udvalgte fem særlige dufte fra Les Exclusifs, som han mente var lige mig. De duftede alle skønt, men favoritten var nu klart Beige.

Book din egen session med Chanel i Magasin du Nord på Kongens Nytorv i København.

Skønhedsredaktørens favorit

Beige dufter pudret, diskret og en smule sødt. Vidunderligt, faktisk!

Den koster 975 kr. for 75 ml.