wrap dresses og franske kvinder i nyt mærke musier paris
© Musier Paris

Musier Paris: Nyt mærke overtager internettet

Kan du ikke få nok af slå om-kjoler og Réalisations Pars feminine æstetik? Så vil dette franske it-mærke falde i din smag

Sidste sommer fik vi danske kvinder for alvor øjnene op for slå om-kjolen, og et år efter er den stadig fast inventar i gadebilledet. Det skyldes formentlig det flatterende design, der klæder alle kropstyper, samt det alsidige udtryk, som både gør slå om-kjolen perfekt til en dag på stranden og en aften i byen.

Slå om-kjolen er blandt andet vundet frem takket være Réalisation Par, der stadig har en fremtrædende plads på sociale medier. Og hvis du er vild med den feminine æstetik, vil du også blive begejstret for det nye franske mærke Musier Paris, der allerede nyder stor popularitet blandt hjemlandets kvinder.

Psst ... Find flere drømmekjoler her

Musier Paris er i høj grad defineret af feminine mønstre og snit, og er skabt af Anne-Laure Mais, der under navnet Adenorah har 450.000 følgere på Instagram.

Er du vild med tøjet, gælder det om at holde øje med Musier-paris.com, da der bliver tilføjet nye items hver anden måned. Heldigvis sender Musier Paris også til Danmark, og vi har samlet tre af vores favoritter nedenfor.