© Petra Kleis

Når det uperfekte bliver til det perfekte

Lingeri-brandet Chantelle indgår et nyt ambassadørsamarbejde med Sofie Linde, hvori det uperfekte bliver til det perfekte.

Chantelle & Femilet lancerer deres første 100% genanvendte og genanvendelige lingeriekollektion. Det betyder, at du afleverer dit lingeri tilbage, når det er slidt, eller du ikke længere bruger det, hvorefter du vil modtage en voucher på henholdsvis 150 eller 50 kroner til dit næste køb hos Femilet.

Serien er netop landet på Femilet.dk og i Femilets butikker landet over. Udover den ansvarlige kollektion har Chantelle & Femilet netop også lanceret menstruationstrusser, der gør menstruation nemmere og mere behagelig for alle kvinder. Menstruationstrusserne absorberer blod i op til 12 timer - hvilket svarer til fire super-tamponer.

Hendes autentiske og umiddelbare personlighed har gjort Sofie Linde til ambassadør for den nye kollektion samt de nye menstruationstrusser, og hun vil frem til nytår være en del af flere spændende kollektioner med Chantelle og Femilet – et perfekt match til Chantelle og Femilets budskab med kollektionen.

Kampagnen er skudt af Petra Kleis i Sofie Lindes idylliske sommerhus. Og kollektionen kan købes her.

Sofie Linde har også delt hendes mening om de nye menstruationstrusser. ”Menstruation for mig er pisse-irriterende. Jeg skammer mig egentlig ikke over at have det, jeg synes bare virkelig, det er bøvlet. Så dét at der er kommet en menstruationsunderbuks, synes jeg bare er på toppen” fortæller hun.