© Wenn.com

Nina Agdal om usunde spisevaner og 'body shaming' i modebranchen

Den 25-årige danske model deler et ærligt skriv på Instagram, hvor hun belyser de mindre glamourøse sider af livet som model

På danske Nina Agdals Instagram-profil danner de fleste opslag et billede af et misundelsesværdigt modelliv med eksotiske rejser, fotoskydninger og ture ned ad den røde løber. Men ét opslag skiller sig ud fra mængden.

I fredags delte Agdal et billede ledsaget af et langt skriv, hvor hun opridser de mindre glamourøse sider af modebranchen. Uden at nævne navne fortæller den 25-årige model om at blive droppet før en lovet forsideskydning, fordi hun ifølge det unavngivne magasin “ikke passede til deres marked” og ikke passer prøvestørrelser, hvilket ifølge Agdal ikke er sandt.

Derudover fortæller Nina Agdal ærligt om sine problemer med et negativt syn på sin krop. Hun skriver blandt andet, at hun startede som en “16-årig pige med usunde og utilstrækkelige spisevaner,” og tilføjer, at hun først nyligt har fundet fred med sit udseende og det faktum, at hun ikke har en “gennemsnitlig modelkrop”.

Du kan læse hele Nina Agdals inspirerende skriv her: