Nu kan du få fingrene i den ikoniske kjole fra 'Pretty Woman'

Dette populære mærke har lavet et remake af kjolen, som sikkert vil blive et hit til sommer.

Du er sikkert faldet over badetøjsmærket Hunza G, som i løbet af sommeren florerede på Instagram. Deres designidentitet er bygget op om et karakteristisk crepelignende stof, som pryder alle deres badedragter og bikinier, og som straks leder tankerne hen på 1980'ernes badetøjsmode – og ikke mindst på den kjole, som skuespillerinden Julia Roberts bar i begyndelsen af 1990'er-klassikeren Pretty Woman.

Men vidste du, at Hunza G faktisk står også bag den oprindelige kjole, Julia Roberts havde på i filmen, og som siden er blevet delt igen og igen på de sociale medier?

Den blå og hvide kjole bliver samlet med en sølvring på maven og er for mange Pretty Woman-fans et af de mest ikoniske outfits fra filmen. Og nu har Hunza G valgt at relancere kjolen, som kan købes på deres webshop, og som helt sikket vil blive et hit til sommer på Instagram.

HUNZA G
Kjole
ca. 2.136 kr.

© Hunza G

Brandet Hunza G blev oprindeligt stiftet af Peter Meadows i 1984, men lukkede igen kort efter. I 2015 relancerede den tidligere stylist Georgiana Huddart brandet med fokus på, at deres badetøj skulle være bæredygtigt, nostalgisk og have en snert af humor – og det må man sige, at hun har haft succes med.

Er du allerede nu på jagt efter årets badetøj, har vi foruden Pretty Woman-kjolen fundet fire favoritter til strandturen fra Hunza G.