Ny Design Talent pris

DANSK præsenterer Magasin Prisen, hvor fire danske designtalenter vil konkurrere mod hinanden med inspiration fra musikere og veletablerede designere

DANSK Design Talent - Magasin Prisen er en ny designkonkurrence, og et velgørenhedsevent, skabt af GrenaaBuchard og Magasin, som sætter fokus på at promovere morgendagens store designere. Magasin Prisen blev allerede etableret af Magasin Fonden sidste år, og i samarbejde med GrenaaBuchard er der opstået en god synergi, der kan hjælpe de nye talenter frem.

Koncept

Et panel har udvalgt fire designtalenter, som skal konkurrere om en præmie på 500.000 kr. inklusiv et modeshow under Københavns modeuge til februar, i Magasin.

De fire udvalgte designtalenter får hver en mentor i form af en veletableret designer, samt en dansk sangartist, der skal fungere som designtalenternes inspirationskilde og ambassadør. Designtalenterne skal lave 3-5 outfits til deres artist. Disse outfits vil blive promoveret af artisterne ved evt. koncerter, arrangementer m.v.

De fire minikollektioner bliver præsenteret ved et storstilet event den 3. oktober 2013. inden da har du mulighed for at se og stemme på dine favoritter online. Disse stemmer lægges sammen med stemmer fra et dommerpanel bestående af danske og internationale branchefolk og modespecialister.

Velgørenhed

Udover minikollektionerne fra konkurrencen, bedes de fire designtalenter samt de fire mentorer om at designe et shopping-net til fordel for Røde Kors. Disse bliver solgt i Magasin i hele landet, på magasin.dk og i mentorernes butikker før og efter eventet.

De fire hold

Anne Sofie Madsen / Charlotte Eskildsen / Oh Land

Nikoline Liv Andersen / Henrik Vibskov / Mette Lindberg fra The Asteroids Galaxy Tour

Astrid Andersen / Karl Oskar fra Wood Wood / Ukendt Kunstner

Asger Juel Larsen / Mads Nørgaard / Thomas Troelsen