Ny velgørende T-shirt

Venneparret Christiane Schaumburg-Müller og Kim Grenaa har designet en ny T-shirt i begrænset oplag

I samarbejde med Toms Ekstras chokolade har smukke Christiane Schaumburg-Müller sammen med sin gode ven Kim Grenaa designer en T-shirt, hvor overskuddet går til projekter for de ghanesiske kakaofarmere og deres familier, der laver Toms Ekstras chokolade

Kim Grenaa er ny i Toms Ekstra-sammenhæng, mens Christiane allerede sidste år involverede sig med sin passion for mørk chokolade. Sammen med Danida og Ibis har Toms siden 2007 arbejdet for bedre uddannelse, øget indtægt til farmerne og bæredygtig udvikling i Ghana. Netop det har fået Christiane til at involvere sig endnu mere i år. Den T-shirt Christiane bærer i kampagnen ’Ekstra Kræsen’ sættes til salg i begrænset oplag.

T-shirten kan købes på Trendsales, og du kan være med til at bestemme, hvilket projekt pengene skal gå til. Der er 1.200 eksemplarer, og de sælges så længe lager haves.

Pengene fra salg af T-shirten kan gå til fem særlige projekter, som gennemføres med hjælp fra Ibis og Danida. På Toms Ekstras Facebookside kan fans være med til at vælge hvilket projekt, der skal modtage de ekstra midler: 1) Flere skolebøger til børn i kakaodistrikterne , 2) ’Empowering girls’, som støtter piger i at fortsætte skolegangen efter grundskolen, 3) Uddannelse til skolelærerne, så børn kan få kvalitetsundervisning, 4) Flere brønde, så børn og unge kan gå i skole i stedet for at gå langt efter vand eller 5) Et IT-center, hvor børn og voksne kan undervises i fx engelsk, it-træning og bæredygtighed.

Afstemningen er vejledende, og det er Christiane og Kim, der træffer det endelige valg.