Lisbeth Salander fra Stieg Larssons Millennium-trilogi klæder sig i læder, slidte jeans og hættetrøjer. Og nu kan du snart gøre det samme.

Nyt H&M-samarbejde: Klæd dig som Lisbeth Salander

I anledning af den engelsksprogede filmversion af Mænd der hader kvinder kan du shoppe en H&M-kollektion inspireret af Lisbeth Salander

Har du en rå stil, så glæd dig til december, hvor du kan shoppe en særlig kollektion hos H&M. Trish Summerville, der er kostumedesigner og kvinden bag kostumerne til den engelsksprogede filmversion af Mænd der hader kvinder, har skabt en kollektion til H&M inspireret af filmens anti-heltinde, Lisbeth Salander.

Kollektionen består af 30 items - alle med et mørkt, urbant look med læderjakker og bukser, slidte jeans og afslappede hættetrøjer i sort, grå, gråhvid eller mørkerød.

"Salanders look er meget ægte og komfortabelt med tøj, som hun har gået med længe, for eksempel hendes jakker, som fungerer som et skjold, der beskytter hende mod verden. Jeg ønskede, at kollektionen skulle udstråle hendes inderste væsen og hendes styrke med et trendy twist, og jeg er glad for resultatet," siger Trish Summerville, kostumedesigner til Mænd der hader kvinder.

Til december er der premiere på den engelsksprogede version af Mænd der hader kvinder. Filmen er instrueret af David Fincher.

Lisbeth Salander-kollektionen bliver lanceret 14. december i Divided-afdelingerne i omkring 180 H&M-butikker verden over og online.