Zara sko
© Zara

Nyt “regnestykke” får dig til at genoverveje dine Zara-sko

Du har formentlig lagt en stor del af dit shoppingbudget hos den spanske highstreetkæde. Men det her billede vil muligvis få dig til at ændre adfærd

19. november 2017 af Josefine Klint

Et budgetventlig køb her, lidt impulsshopping der, og en masse trendbaserede items senere, så har du både brugt det årlige shoppingbudget på den halve tid, og står med et klædeskab, der kan eksplodere hvert sekund.

De fleste af os foretrækker at købe prisvenlige items, der tilfredsstiller vores flygtige forelskelse i de nye trends – og Zara er et perfekt sted at stille shoppinglysten.

Highstreetgiganten er nemlig budgetvenlig og hurtig til at fange de seneste tendenser, men et nyt regnestykke fra Racked.com vil muligvis få flere til at genoverveje de hyppige besøg hos den spanske butikskæde. 

Det er ofte lettere at retfærdiggøre et køb, der ikke sniger sig meget højere op end 500 kroner, men ved at styre udenom hurtige impulskøb, bliver det muligt at investere i noget  mere eksklusivt. 

Du skal for eksempel ikke holde dig fra mange Zara-sko, før du har råd til det par fra Christian Louboutin, Céline eller Manolo Blahnik, som du altid har drømt om. Og du har formentlig nok sko i skabet til at du kan spare op i et halvt år uden at gå barfodet.

Du kan for eksempel spare sammen til et af nedenstående par. 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste