Oh Land og Pernille Teisbæk vælger slikkepinden

Hvad er der med slikkepindene, de kendte poster billeder af på Instagram? Nu har vi svaret – læs om den cool kampagne her

For et par måneder siden tittede et nyt hastag op på Instagram, nemlig #slikkepind. Hashtagget blev flittigt brugt af forskellige danske stjerner, som postede selfies med en slikkepind i hånden eller munden. Og hvorfor nu egentlig det, spurgte vi – ligesom I sikkert også gjorde – os selv.

Nu har vi langt om længe fået svaret på spørgsmålet om, hvorfor kendte danskere som Medina, Pernille Teisbæk og Oh Land pludselig var blevet så glade for det lille bolsje på pind.

Det viser sig nemlig at de – sammen med en række andre kendisser, som du kan se her – er ambassadører for en ny kampagne fra Kræftens Bekæmpelse ved navn Cool Uden Røg.

Cool Uden Røg - Medina. Kræftens bekæmpelse 2015

I alt er 13 kendte danskere ambassadører for den nye kampagne, der går ud på at sprede budskabet til unge mennesker om, at det er mennesker, der er cool – ikke cigaretter.

Cool Uden Røg handler ikke om løftede pegefingre eller om at skræmme. Det handler i alt sin enkelthed om at vise, hvordan cigaretter er blevet gjort cool. Det har vi gjort ved at bytte cigaretterne ud med en slikkepind og sætte den i munden på de rigtige personer – de talentfulde, de smukke, de cool.” Sådan skriver Kræftens Bekæmpelse om kampagnen på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om kampagnen, ambassadørerne og de to redskaber til rygestop og rygeforbyggelse, som Kræftens Bekæmpelse har udviklet i forbindelse med Cool Uden Røg-kampagnen.

Hvis du også vil være med til at sprede budskabet, så find slikkepinden frem og post dit Cool Uden Røg-billede på Instagram og tilføj #slikkepind.