One night in Bangkok - med Pandora

Eller rettere to. Costume var på besøg hos Pandora i Thailand

1 / 9

I Thailand ligger Pandoras fabrikker, og det danske smykkebrand gav et indblik i, hvordan smykkerne bliver lavet. Du kan læse artiklen i Costume 114 og her følge med i presseturen bag kulisserne. Vi tjekkede ind på Hotel Mandarin Oriental - et 5-stjernet og helt fantastisk hotel, der ligesom mange andre thailandske hoteller og restauranter bruger smukke blomster som del af dekorationen.

2 / 9

Hotellet lå ved floden og havde en spa og restaurant på den anden side, så personale og gæster tog den smukt lavede træbåd for at komme frem og tilbage mellem de to steder.

3 / 9

Om aftenen var der middag på en af Bangkoks spektakulære restauranter, Sirocco. Fra venstre bagest ses chefredaktør Rikke Agnete Dam, lige foran freelance-redaktør Rachael Morgan, Børsens Lotte Freddie og overfor hende Henrik Juhl, der er chef for Pandoras pr-bureau, PRD, Gitte Salvit, der er marketing-manager for Pandora og overfor Costumes Rikke Agnete Dam ses Alt for Damernes moderedaktør, Christian Hansen.

4 / 9

Den fuldkommen vilde udsigt over Bangkok fra restaurant Sirocco.

5 / 9

Da holdet besøgte Pandoras fabrikker var der en buddistisk ceremoni i gang, hvor munke velsignede fabrikkerne.

6 / 9

En del af Pandoras kollektion dette efterår har fået en tand mere råt look med oxiderede materialer.

7 / 9

Charms bliver lavet i hånden på Pandoras fabrikker.

8 / 9

Tid til pause. Costumes chefredaktør (iført Chanels Particuliere-neglelak) og resten af holdet nyder udsigten ved poolen. Ikke tid nok til at få en tan, men tid nok til at nyde, at temperaturen var cirka 30 grader.

9 / 9

Frokost. Den thailandske mad er ofte udsøgt tilberedt og har den fordel, at den samtidig er sund med masser af fisk og skaldyr.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev