Orit Elhanati kommer til Århus

Stine Goya har budt den megaseje smykkedesigner Orit Elhanati velkommen i sin flagship store i Århus, og det er et match, vi er begejstrede for

Guldsmeden Orit Elhanati er bosat i København, men har gennem hele sin barndom tilbragt sommeren i Tel Aviv. Dette giver sig til kende i hendes håndværk, der både vidner om en forkærlighed for Skandinaviens rene linjer og mellemøstlige artefakter – en kombination, der, ifølge Stine Goya, er et perfekt match til det univers, hun selv prøver at skabe:

"Jeg har længe været vild med Orits fantastiske smykker, og jeg synes hendes feminine og fortryllende univers passer virkelig godt til den stemning, som jeg forsøger at skabe i både mine kollektioner og i mine butikker. Jeg glæder mig til at byde Orit velkommen til butikken i Århus!"

Orit Elhanati startede sin karriere som smykkedesigner sent – faktisk først i 2007, da hun var i slutningen af 30’erne og startede på guldsmedeskolen. Her arbejde hun ud fra egen æstetik, uden at have meget tilovers for de gængse metoder, og fandt frem til et unikt udtryk ved at banke på guldet med en hammer.

Kort tid efter havde hun en kollektion klar, som blev solgt direkte ind til den toneangivende butik, Storm, i København. Siden har også københavnske Holly Golightly taget hendes smykker til sig – og nu er de altså også kommet hele vejen til Stine Goyas århusianske flagship store.

"Jeg har oplevet stor efterspørgsel fra de jyske kunder, og da jeg blev inviteret indenfor i Stine Goya butikken var jeg ikke et sekund i tvivl, da den har det perfekte univers til at præsentere mine smykker" udtaler Orit om samarbejdet.

Smykkerne er at finde i butikken fra dags dato, og udvalget består at både ringe, armbånd, halskæder og øreringe. Alle smykker er fremstillet i guld med diamanter, opaler, rubiner, smaragder og safirer.

Psst ... Stylista har mødt Orit Elhanati til en snak om guld, smykker og karriere. Læs interviewet her.