& Other Stories’ nye samarbejde giver noget tilbage
© & Other Stories

& Other Stories’ nye samarbejde giver noget tilbage

Den svenske highstreetkæde er gået sammen med Toms om en velgørende kollektion, der gør det muligt at shoppe nyt og samtidig give noget igen

& Other Stories har leveret stribevis af solide samarbejdskollektioner, der både har inkluderet kendte navne som modehuset Rodarte samt mindre kendte modeprofiler som Ada Kokosar.

Nu er & Other Stories gået sammen med skomærket Toms om en kollektionen, der vil indeholde nyfortolkninger af Toms’ klassiske skostyles kombineret med tøj – altsammen inspireret af Californien. Kampagnen er skudt i Venice, hvor Toms hører hjemme, med Venice Beach-beboeren Erin Wasson foran linsen.

Toms er blandt andet kendt for deres velgørende One for One-tiltag, hvor Toms giver et par nye sko til et barn i nød, for hvert solgt produkt. Tanken om at anvende forretning til at forbedre liv går igen i samarbejdet med & Other Stories, som vil give deres kunder mulighed for investere i smukt tøj, der samtidig giver noget tilbage.

“Denne co-lab kollektion fanger essensen af den frisindede æstetik, der let kan gøres til din egen. Dette er en invitation til en stærk og komfortabel garderobe, der er fyldt med smukke prints og livlige farver,” fortæller Georgine Le Toqueux, som designer for & Other Stories.

Gennem partnerskabet med Toms vil & Other Stories støtte en måned med gratis engelske sprogtimer gennem Magic Bus Women’s Scholarship Fund for hvert solgt stykke tøj, mens Toms fortsat donerer et par sko for hvert par, du køber.

Samarbejdskollektionen bliver tilgængelig i udvalgte butikker og online til foråret – både via Toms og & Other Stories.