Pandora tager første skridt mod en ny verden

Den danske smykkefabrikant slår dørene op til en topmoderne og bæredygtig fabrik i Thailand, som sætter nye standarder for grøn smykkeproduktion

Pandoras feminine og moderne smykker falder i de flestes smag, og derfor har den danske smykkefabrikant oplevet en øget efterspørgsel fra kunder over hele verden.

For at imødekomme efterspørgslen har Pandora netop slået dørene op til en splinterny smykkefabrik i Lamphun nær den nordthailandske by Chiang Mai.

Fabrikken er en pioner inden for sit felt, da den hæver barren for bæredygtig smykkeproduktion:

“Faciliteterne vil sætte nye standarder for smykkeindustrien, hvad angår omfang, hastighed, grøn profil og modernitet,” udtaler fabrikkens administrerende direktør Lars R. Nielsen, som har været ansvarlig for konstruktionens design og opførsel.

Den officielle åbning af smykkefabrikken fandt sted i dag, hvor medier fra hele verden, inklusiv Costume, var inviteret til Chiang Mai for at se de nye imponerende faciliteter.

Den officielle åbning af den nye fabrik i Lamphun fandt sted i dag.

Båndet bliver klippet over og fuldender åbningsceremonien.

Pandoras smykkefabrik er den mest moderne i Asien og samtidig bæredygtig og ressourcesparende.

Modellen Mamé Adjei deltog også i åbningen af den nye fabrik.

Blandt de deltagende var også Mamé Adjei, kampagnemodel for Pandoras SS17-kollektion, Do. Tanken bag kollektionen er at inspirere kvinder til at være tro mod dem selv og deres værdier.

Do-attituden skinner igennem i kollektionen, som er fyldt med farverige, strålende smykker, der vækker opsigt. Blomster går igen på både armbånd, charms, ringe og ørestikker, mens friske farver som turkis og pink lyser op på enkle sølvdesign.

Du kan finde alle Pandoras smykker, som fremadrettet vil blive produceret på den nye fabrik, på Pandora.net.

© Pandora Do
© Pandora Do
© Pandora Do