Pernille Teisbæk designer pels

Med inspiration fra Gwyneth Paltrows ikoniske karakter i The Royal Tenenbaums har Pernille Teisbæk kreeret en overdådig pelskåbe. Ser du ligheden?

© Kopenhagen Fur // The Royal Tenenbaums
1 / 5

Pels er for alvor tilbage på den internationale modescene, hvor alle fra Gucci til Balenciaga prøver kræfter med det eksklusive materiale. Herhjemme storhitter Saks Potts med deres farverige pelse, som ligeledes har fundet vej til internationale streetstylestjerner.

Nu bliver pelstrenden ført videre af Danmarks største stilikon (og forfatter) Pernille Teisbæk, der sammen med Kopenhagen Fur har skabt en nyfortolkningen af den klassiske minkkåbe med stærke referencer til en gammel klassiker:

“Jeg har længe været på jagt efter den perfekte pels, og efter et gensyn med filmen The Royal Tenenbaums blev jeg inspireret til den pels, jeg længe havde drømt om i den blødeste og dejligste varme karamelfarve,” fortæller Pernille Teisbæk om sin kreation.

Resultatet er en minkkåbe, der forener et moderne og retro look, præcis som inspirationskilden Margot Tenenbaum spillet af Gwyneth Paltrow.

Pelsen er lavet i et begrænset antal og forhandles eksklusivt hos Holly Golightly for 35.000 kroner.

2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5