Pernille Teisbæk i nyt dansk tv-program

Det bliver stylist og blogger, Pernille Teisbæk, der kommer til at stå i front, når TV3 til efteråret blænder op for et nyt program om mode

Når sommeren er ovre, og vejret igen indbyder til sofahygge foran tv'et, bliver det med et nyt koncept på programmet for TV3's vedkommende - og det er med ingen ringere end Pernille Teisbæk i rollen som vært.

Et nyt modeprogram, skabt i samarbejde med onlineportalen Trendsales, skal nemlig søsættes under navnet Trendsætterne, og det er er ifølge Trendsales' Eva Kemp et program, der på mange måder kan sammenlignes med det engelske Project Runway – dog med et bæredygtigt fokus, hvor syv unge designere skal skabe nye kreationer ud af genbrugsmaterialer.

"Idéen med programmet er at nytænke hele bæredygtighedskonceptet, samt give seerne inspiration til, hvordan de kan forny garderoben uden at købe nyt. Vi synes konceptet er en fantastisk mulighed for at skabe interessant stof sammen med eliten inden for den danske modeverden og de mange kreative designtalenter, der findes i Danmark," udtaler Eva Kemp om konceptet.

De nye outfits vil blive præsenteret på Trendsales.dk hvor brugerne kan stemme på deres personlige favorit – en designer vil forlade showet hver uge, indtil vinderen findes.

Præmien er en tur til Premiere Vision messen i Paris og et samarbejde med Designers Remix' grundlægger og kreative direktør, Charlotte Eskildsen, om at skabe en capsule kollektion, der vil blive præsenteret under Copenhagen Fashion Week i februar 2016.