Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fashionistas verden over sukkede i kor over Chloés højtaljede jeans med fletliv fra 2004

Phoebe Philo bliver ny chefdesigner hos Celine

Det franske modehus har gjort et kup og ansat Chloés tidligere chefdesigner

Du har sikkert sukket over Chloés højtaljede jeans med fletliv fra 2004. Og mange andre af Chloés fantastiske og feminine designs (også) fra perioden, hvor Phoebe Philo var chefdesigner for det franske modehus.
Heldigvis kan du snart nyde nye kreationer fra den britiske designer. Det franske modehus Celine har nemlig gjort et kup og ansat Phoebe Philo som deres nye chefdesigner.
Philo blev chefdesigner for Chloé i 2001, og i 2006 trådte hun tilbage for at tilbringe tid med sin lille datter.
I sin tid hos Chloé høstede Philo masser af roser, og salget steg. Det er derfor ikke mærkeligt, at hun har været ombejlet, siden hun stoppede hos Chloé for to et halvt år siden. Men det var altså Celine, der fik overtalt Philo til at komme tilbage til modebranchen.
Celine er kendt for sin feminine stil, og hvor Chloé er girly, er Celine mere voksen. Hvordan Celines stil bliver med Philo som chefdesigner, bliver først afsløret, når efterårs- og vinterkollektionen 2009-10 bliver vist til modeugen i Paris til marts 2009.

Læs flere modenyheder her