© Rabens Saloner

Pift garderoben op hjemmefra: 7 musthaves til efteråret

En ny sæson betyder nye styles, og du behøver ikke engang bevæge dig udenfor hjemmet for at få fingrene i dem. Rabens Saloner har fået nyt online shoppingunivers. Se, hvilke items du ikke må gå glip af og få styr på efterårsgarderoben

Er der lidt for meget ”last year” over udvalget i din garderobe, kan du udnytte anledningen til at forkæle dig selv hjemmefra med lidt onlineshopping.

Det stilfulde og elegante brand Rabens Saloner er klar med en ny efterårskollektion, og nu behøver du ikke vente længere. Rabens Saloner har udvidet den fysiske butik og lanceret deres første onlineunivers. Nu kan du ikke alene shoppe deres items online, du kan også dykke ned i et univers af inspiration, behind-the-scenes-indhold og få et eksklusivt kig ind i kreativ direktør Birgitte Rabens personlige univers.

© Rabens Saloner

Den nye efterårskollektion mixer de traditionelle teknikker bag tie-DYE med nutidens moderne snit. Tonerne er dybe og varme, formerne er bløde og oversized**,og kombinationerne er uendelige.

© Rabens Saloner

Vi har fundet 7 musthaves fra Rabens Saloner

Shop online med god samvittighed

Rabens Saloner har valgt at fokusere på en klimavenlig webshop, hvor emballagen er lavet af bæredygtige materialer. Så du kan med god samvittighed købe dine items online.

Lanceringen af webshoppen kommer i forbindelse med brandets nye visuelle identitet og logo, der er særligt designet for at symbolisere præcision og hylde de håndlavede teknikker, der er en stor del af Rabens Saloners DNA.

Som led i lanceringen er de gået sammen med designbureauet LA Graphic Design for at forbedre din online shoppingoplevelse med det unikke univers, der kendetegner Rabens Saloner. Du finder universet her.