Rezet Store åbner i Århus og København

Den københavnske sneakerforhandler, Rezet Store, slår i denne uge dørene op til 2 nye butikker. Læs mere her

Der findes ikke en kvinde i Danmark, som ikke har mindst ét par sneakers hjemme på skohylden. De komfortable og seje sko er stadig aktuelle – og heldigvis for det.

Vi har nyligt guidet til Danmarks bedste sneakerbutikker, og nu er der gode nyheder til alle sneakerfans i både Århus og København.

Den fine sneakerbutik Rezet Store har nemlig annonceret, at de åbner to nye butikker i denne uge: Endnu en i København samt den første i smilets by, Århus.

Psst ... Her er de ultimative julegaver til mændene i dit liv

Rezet Store er grundlagt af en flok unge fyre med en ægte passion for sneakers, som startede med at sælge sko fra deres stuelejlighed på Rådhusstræde.

Resten er, som man siger, historie, og fire år senere er butikken nu en af Danmarks førende sneakerforhandlere. Og nu er de klar til at udvide deres univers.

Psst ... Shop cool sneakers og striber

Udgangspunktet er at få skoene i fokus, og butikkerne er derfor designet i et rent og skandinavisk look.

Og det bedste af det hele? Denne gang vil der ligeledes være en seperat pigeafdeling, kaldet Rezet Girls Club, hvor du kan shoppe både accessories, tøj og selvfølgelig sneakers.

De to butikker åbner med en fest – og du er inviteret!

Fredag d. 11. december åbner butikken i København i Jorcks Passage klokken 12, og lørdag d. 12. december i Århus på Søndergade 70 klokken 10.

Begge dage kan du shoppe med 15 procent rabat på alt i butikken, få gratis øl, goodiebags og deltage i konkurrencer.

Du kan læse mere om og tilmelde dig eventet i København her og Århus her.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF