Rigby & Peller støtter brystkræftramte kvinder

Lingerikæden Rigby & Peller tilbyder gratis isyning af lommer til brystproteser hele oktober måned

Think pink

Oktober måned er lyserød måned, hvor vi verden over sætter fokus på brystkræft – herunder de ramte kvinder og deres pårørende. Et fokus, der ligger meget tæt på hjertet i den eksklusive lingerikæde Rigby & Peller.

Rigby & Peller har de specialiseret sig i at vejlede om bh-valg efter brystkræft. Det er nemlig meget individuelt, hvordan barmen ser ud efter et brystkræftforløb: Nogle kvinder har fået rekonstrueret et eller begge bryster, nogle er i venteposition til rekonstruktion, mens andre bruger proteser på det ene eller begge bryster.

Vejen mod at føle sig feminin igen

Brystkræft er den hyppigste kræftform hos kvinder med cirka 4.900 nye tilfælde om året. Du har måske selv haft sygdommen tæt inde på livet – selv taget kampen op eller været med på sidelinjen, da din mor, veninde eller fjernere bekendte blev ramt. Uanset hvad, så er lingeri for mange kvinder, det sidste de tænker på oven på en hård sygdomsperiode.

Hos Rigby & Peller har man imidlertid erfaret, at den rette bh er et led i processen med at finde sit til rette og føle sig feminin og godt tilpas igen.

Hos Rigby & Peller de der ansat lingeristylister, som er har erfaring med at guide brystkræfteramte kvinder og give dem den bedst mulige shoppeoplevelse

Professionelle stylister

Fordi det for mange kvinder, der har været igennem et brystkræftforløb, kan virke uoverskueligt og grænseoverskridende at skulle finde nye bh'er, har man hos Rigby & Peller ansat en række lingerisylister, som er særligt vant til denne situation:

“Vi vejleder professionelt ud fra hvilke bh’er, der vil passe bedst til den enkelte kunde,” fortæller Rigby & Peller, som desuden tilbyder isyning af lommer til proteser. Det kan være en stor lomme til en fuld protese.

Gratis isyning af lommer

I anledningen af at oktober måned er brystkræftmåned, tilbyder Riby & Peller gratis isyning af lommer i bh’er fra Marie Jo, Prima Donna og Andres Sarda. Tilbuddet gælder ved køb af bh i oktober måned, og der er cirka tre ugers leveringstid efter bestilling.

Rigby & Peller har butikker i Hellerup og på Frederiksberg. Butikkernes kontaktinformationer findes her.

På Costume.dk synes vi, den fine gestus fortjener et rosende ord med på vejen. Husk også, at følge med på Costume.dk, hvor vi senere på måneden har et lyserødt fokus og viser dig alt det, du kan gøre, herunder hvilke produkter du kan shoppe, for at støtte den gode sag.