Rützou takker af

Danske Rützou har netop meddelt, at de lukker

Øv, hvor vi på Costume synes, at det er trist at skrive denne nyhed. Rützou har nemlig måtte meddele, at virksomheden er gået konkurs og derfor må lukke.

Susanne Rützou, som har været virksomhedens kreative kraft og hovedaktionær gennem årene, er ked af situationen og vil bruge den kommende tid på, at afviklingen kommer til at foregå så godt som muligt:

“Det er meget frustrerende, at det er kommet hertil med Rützou og må erkende, at min forretning ikke længere er levedygtig,” siger Susanne Rützou og fortsætter, ”Jeg tænker her især på, hvordan det må påvirke min arbejdsfamilie, mine medarbejdere og loyale samarbejdspartnere. Derudover mister jeg også, for en stund, mit kreative talerør. Nu vil jeg gøre mit til, at afviklingen kommer til at foregå så ordentligt som muligt, og så vil jeg glæde mig til at bruge muligheden til at være åben og udforske nye sider af min skabertrang og kompetencer. Rützou har været en fantastisk rejse, og har også krævet mit fulde fokus. Nu vil jeg standse op, føle efter og opdatere mine visioner”.

Vi er håber på, at vi kommer til at se Susanne i en anden kreativ sammenhæng i modebranchen og ønsker hende alt mulig held og lykke herfra.