Sådan kan du hjælpe udsatte børn i Nigeria

Modström lancerer flot støtte T-shirt til fordel for DINNødhjælp, som hjælper nogle af verdens mest udsatte børn

I dag kommer Modstöms nye T-shirt på gaden, som støtter organisationen DINNødhjælp, hvis primære formål er at hjælpe børn i Nigeria, som udsættes for totur og bliver udstødt, fordi de på grund af overtro anklages for at være hekse.

Ved hjælp af et omfattende oplysningsarbejde søger DINNødjhælp at nedbryde denne overtro, og du kan være med til hjælpe børnene ved at købe T-shirten Trust Charitee, hvis motiv har hentet inspiration fra det børnehjem i Nigeria, som huser nigerianske børn, der er blevet udstødt og forladt.

Om organisationens formål siger Anja Ringgren Lovén fra DINNødhjælp:

“Alle børn fortjener en god start på livet, da opvæksten er så afgørende for, hvordan man som menneske kommer til at trives resten af livet. Jeg ser det som et privilegie at hjælpe hver af en af de børn, vi redder fra frygtelige skæbner, og er med til at sikre deres fremtid igennem trygge, kærlige rammer, og en skolegang, de ellers ikke ville have haft mulighed for. De er Afrikas fremtid.”

DINNødhjælps arbejde og børnehjem i Nigeria er oprettet for donerede midler, og Modstöm har været med til at bakke op om organisationen siden 2014. Alt overskud fra salget vil gå til DINNødhjælp.

Vil du gerne være med til at hjælpe de udsatte børn, så kan T-shirten købes for 300 kroner i udvalgte buttikker og online på Modstöm.dkfra i dag af.