Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Enkelt og eksklusivt. Skuespillerinde Sienna Miller bruger sorte leggings under sine nude kjole, så looket ikke bliver for bart. Guld-loops i ørerne, og hun er klar til fest.

Sådan bruger du tanktop-kjolen

Sommerens kjole kan du bruge - uanset stil og anledning

Når det er sommer, kan det være svært at finde ud af, hvad du skal tage på. Bliver det ultra-lummert eller kunne det finde på at begynde at regne? Svaret på din eventuelle tøjkrise-bønner er tanktop-kjolen. Den er brugbar, uanset om du er til det feminine eller rockede, om det er til hverdag eller fest.

Sådan bruger du tanktopkjolen

... hvis du er til det feminine

Find en tanktop-kjole i hvid, en pudret eller pastelblid kulør. Du kan finde den hos Zara eller Mango. Sæt den sammen med et par fine ballerinaer også i en doucet farve. For at det hele ikke bliver for piget kan du sætte et smalt læderbælte i taljen i en grå eller mørkebrun nuance, og binde et tørklæde om hovedet.

... hvis du er til det rockede

Det oplagte valg er en sort tanktop-kjole eventuelt med nitter eller en gennemgående lynlås. Du kan finde et bredt udvalg hos H&M. Sæt den sammen med et par Dr. Martens-støvler, hvis vejrudsigten er fuld af skyer eller et par sorte gladiatorsandaler, hvis vejret er lunt og lækkert. Tag et par mønstrede leggings med i tasken og en oversized blazer over skulderen, hvis du er ude, indtil det bliver mørkt.

... til hverdag

Den enkle kjole er oplagt at bruge til hverdag, fordi du på et øjeblik kan være klar og ude af døren uden at se overdressed ud. Du behøver ikke meget andet end den og en statement-halskæde og et sløjfespænde i håret, og du er klar til studiet eller jobbet. Tag en stor cardigan over, og du har et fint miks 'n' match-look.

... til fest

Der skal ingenting til, og din tanktop-kjole ser fierce og festlig ud. En stram sag i sort kan gøre det ud for den lille sorte, som tilmed ikke strammer. Tag et par blondestrømper under, lav bløde krøller i håret og med røde læber er du klar til en festlig sommeraften i byen.

Klik her, og få shoppetips og inspiration til, hvordan du bruger kjolen

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev