Samsøe&Samsøe udvider

Torsdag 26. marts åbner Samsøe&Samsøe dørene til deres nye butik i Frederiksberg Centret, og du kan komme med til den eksklusive åbningsfest!

På Costume kan vi snart ikke vente længere, til det nye Frb.C står færdigt, og nu er der endnu en grund til at glæde sig. Torsdag 26. marts slår Samsøe&Samsøe nemlig dørene op til deres intet mindre end 250 kvm2 store butik i Frederiksberg Centret. Her får det danske brand selskab af blandt andet Danmarks største H&M, butikker som Cos, &Other Stories, Envii, Tiger of Sweden, Vila og mange mange flere.

”Frederiksberg er et super attraktivt område for Samsøe&Samsøe, idet vi ser en stadig stigende efterspørgsel fra kunderne her,” udtaler Nikolaj Lassen, retail direktør hos Samsøe&Samsøe.

Noget tyder på, at det ikke kun er på Frederiksberg, at der er stor efterspørgsel på Samsøe&Samsøes skandinaviske design. Butikken på Frederiksberg er nemlig blot den første af to nye butikker, som det danske brand åbner i næste uge – 27. marts åbner Samsøe&Samsøe nemlig endnu en butik, og det er i svenske Göteborg.

ÅBNINGSFEST FOR DIG Kom og vær med til eksklusive åbningsevent, når Samsøe&Samsøe fejrer den nye butik i Frederiksberg Centret med et brag af en fest fyldt med lækkerier, kolde drikke og goodiebags til de første heldige gæster.

HVOR Frederiksberg Centret
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg

HVORNÅR Torsdag 26. marts
Kl. 17-19