© Wenn.com

Se Emma Watsons misundelsesværdige garderobe

Skuespillerinden slår dørene op til sit klædeskab, der er sammensat med omtanke og sans for gode, klassiske køb

Emma Watson er en dame med værdierne i orden. Foruden sin mærkesag, He For She, er skuespillerinden bannerfører for bæredygtig og miljøvenlig mode på den røde løber, hvilket hun demonstrerer på Instagram-profilen @the_press_tour.

Privat er skuespillerinden også optaget af bæredygtigt tøj og sko. Det stod klart, da Emma Watson for nylig havde livsstilssitet Coveteur på besøg, hvor hun fremviste sit klædeskab. Her fortalte Watson blandt andet, at hun har skåret ned på sit tøjforbrug og stiler efter kun at købe og gå med bæredygtig mode. Resultatet er en misundelsesværdig klassisk og tilbagelænet garderobe.

© Coveteur

“[At blive miljøbevidst omkring mit tøj] har været utrolig befriende på en sjov måde. Det har begrænset mine muligheder, så jeg er blevet meget mere kreativ. Jeg synes faktisk, at det har hjulpet mig til at klæde mig bedre, fordi jeg har mindre, men det jeg har er perfekt,” fortæller Emma Watson om sin nye tilgang til mode.

© Coveteur

Skuespillerinden afslører desuden, at hendes hverdagsuniform består af en velkendt silhuet i ekstragod kvalitet:

“Den ting, jeg har på nærmest hver dag for tiden, er en sort kashmirrullekrave fra Chinti and Parker … den er som det blødeste, varmeste knus.”

© Coveteur

Udover at kunne shoppe med god samvittighed, har Emma Watsons nyfundne, miljøvenlige tilgang til mode sat en stopper for impuls- og fejlkøb:

“Jeg tænker meget mere over, hvad jeg køber, og jeg køber mindre, fordi jeg er så bevidst omkring det. Før gik jeg ofte ind i butikker og tænkte ‘Nå, jeg har kun en time, og jeg skal købe noget, det var ikke det her, jeg kom for, men det er her, så jeg køber det.’ Det gør jeg aldrig nu.”

© Coveteur

Få flere inspirerende tips fra Emma Watson på Coveteur.com.