© InWear

Se hele InWears nye Balance-kollektion

Det danske modebrands anden del af jubilæumskollektionen IW50 består af tidløse og ikoniske styles, der gør dig klar til sommer

Dansk modes go to-brand, når det gælder klassisk design, InWear, fejrer i år 50-års jubilæum. Det markerer de med jubilæumskollektionen IW50, der strækker sig over hele året. Den består af 50 designs lanceret under fire koncepter: Hope, Balance, Life og Power.

Inspirationen er fundet på en rejse tilbage i arkiverne, hvor de mest ikoniske og klassiske InWear-styles er blevet fornyet og redesignet, så de igen kan blive brugt og elsket i lang tid.

Du kan se og shoppe hele Balance-kollektionen længere nede i artiklen.

Costume

© InWear/Costume

Frihed, lethed og selvtillid siden 1969

Niels Martinsen grundlagde InWear i 1969. Han var 21 år og medejer af en natklub, da han fik en idé. Han ønskede at levere tøj til kvinderne omkring ham, og han skabte derfor en kollektion af kjoler og skjorter med sin daværende kæreste, Kirsten Teisner. InWear blev en succes og præsenterede en generation af kvinder, der fulgte deres egne veje.

50 år senere har meget ændret sig, men filosofien er fortsat at skabe tidløse designs, der giver travle kvinder frihed, lethed og selvtillid. Netop dét har været vigtigt for designchef Jette Romvig: "Jeg kan godt lide ideen om at designe for kvinders travle liv. Kollektionerne skal være moderne, tidløse, praktiske og langtidsholdbare".

Vivien Solari/InWear

Kampagnens brandambassadør og muse er den 40-årige model og koldvandssvømmer Vivien Solari. Som en kvinde der har levet et fuldt liv og har erfaring, afspejler hun de kvinder, der går i InWear, og hun var derfor det oplagte valg.

Se de ni tidløse sommerstyles

Kampagnekonceptet Balance er nummer to i IW50-kampagnen og består af ni styles, der alle emmer af sommer. De kan bruges til en tur på stranden, en aften i sommerhuset eller til en af sommerens mange fester. InWears egen fortolkning af kollektionen beskrives som: "en følelse af sundhed, velvære og spiritualitet."

Herunder kan du se hele den fine kollektion med de klassiske sandfarvede silhuetter, der netop er udkommet i april. Hope-kollektionen udkom i januar, mens Life og Power udkommer til sommer.