Skuespilleren og stilikonet Diane Kruger som Mytheresa kvinde

Den populære skuespiller og beundrerede stilikon, Diane Kruger, bliver den syvende i rækken af fashionable Mytheresa kvinder

Siden juli sidste år har den eksklusive webshop Mytheresa præsenteret os for Mytheresa women: en portrætserie med modebevidste kvinder hvis stil, karriere og kreativitet er særligt inspirerende. Den seneste og syvende i rækken af Mytheresa kvinder er tyskfødte Diane Kruger, som følger efter nogle seriøst stilsikre kvinder som Alexa Chung, Victoria Beckham og Clémence Poésy.

Diane Kruger er primært kendt for sin skuespilkarriere, hvor hun har medvirket i blockbusters som Inglorious Bastards og Troy. For at det ikke skulle være nok, er den blonde beauty også tidligere model, som har lavet kampagner for store modehuse som Saint Laurent, Chanel, Giorgio Armani, Jil Sander, Christian Dior, Burberry og Louis Vuitton.

Diane Kruger er den type celebrity, hvis stil bliver ved med at fascinere og inspirere. Hun har en forkærlighed for androgyne attires og hendes red carpet-stil, hvor hun ofte hopper i favorit labels som Chanel og Machesa, er spotless.

Læs mere og lær Diane Kruger bedre at kende i portrættet på Mytheresa.com eller se med i videoen, hvor Diane Kruger blandt andet fortæller om webshopping og om glæden ved at give sine gamle outfits til venner og små niecer.