Sommerudsalg

De fleste webshops har startet deres sommerudsalg. Heriblandt H&M, der har varer helt ned til 30 kroner. Se her, hvor du skal shoppe

Er du også gået i udsalgsmode? Ellers er det tid til at gøre det. Inden sommeren knap er begyndt, sælger de fleste webshops nemlig ud af deres sommervarer. Win win.

Se: 30 sommerlige udsalgsfund

Her er nogle af de webshops, som du skal holde øje med

www.hm.comH&M's udsalg er netop gået i gang og fortsætter helt til slutningen af juli. Her finder du varer helt ned til 30 kr., 50 kr., 70 kr. og 100 kr. Bestemt et besøg værd, hvis du fx mangler modefund til årets festivaler.

www.acnestudios.comAcne har denne uge startet sit sommerudsalg med besparelser på op til 40%. Tag især et kig på deres jakker, strik og sko.

www.riverandraven.comHer får du bæredygtig luksus med besparelser på op til 40%.

www.my-wardrobe.com
Luksus behøver ikke at koste en formue - omend det stadig er dyrt på udsalg. Hos My Wardrobe får du op til 50% på mærker som Sportmax, 3.1 Phillip Lim og Carven.

www.mytheresa.comApropro luksus. Hos Mytheresa kan du spare op til 60% på tøj, sko og tasker.

www.stories.com& Other Stories har også startet sommerudsalg. Vi er især vilde med deres kjoler og sko.

www.cosstores.comDet er ikke svært for os at finde et par styles at smide i indkøbskurven hos sommerudsalget i Cos. Her er lækker minimalisme til gode priser.

www.hollygolightly.dkDen danske luksusbutik Holly Golightly har også startet deres udsalg. Her kan du blandt andet spare 50% på sko fra Gianvitto Rossi eller kjoler fra Balenciaga.

www.youheshe.comHos den danske webshop YouHeShe er der gode penge at spare på mærker som Iro, Isabel Marant og Acne.

www.samsoe.comHos Samsøe & Samsøe er udsalget også startet og her er flere hundrede nedsatte varer. Det er let at lade sig friste.

www.bymalenebirger.comHar du et sommerbryllup eller -fest i sigte? Tag et kig på By Malene Birgers udsalg og find det perfekte outfit. Der er så mange fine kjoler nedsat.

www.designersremix.comFlorlette sommerkjoler, pastelfarvede jakker og andre sommerfund finder du hos Designers Remix, der også har startet udsalg.

www.madsnorgaard.dkIkke nok med, at Mads Nørgaard endelig har åbnet webshop for kort tid siden, så er der nu også udsalg derinde. Go have a look.

www.filippa-k.comOvertøj, sko, jeans, tasker, bluser og meget mere. Kig forbi til FIlippa K's fristende udsalg.

... og mange mange flere. Gå selv på opdagelse i din favorit webshop.