Storby-trend kommer til København

Isabel Friis-Mikkelsen åbner drybar i hjertet af København

Hvis man har haft glæden af at besøge diverse internationale storbyer, som f.eks. New York, så er man sikkert også stødt på en af de såkaldte drybars, hvor man igennem vinduerne kan se kvinder få tørret og sat deres lokker, alt imens de sipper champagne og ser sofistikerede ud.

Har man endnu ikke haft fornøjelsen af at se en af disse drybars, så behøver man ikke længere at drage tværs over atlanten, men kan nøjes med at begive sig til Adelgade 6 i hjertet af København. Her har Isabel Friis-Mikkelsen netop åbnet drybaren Blow, som bygger på inspiration fra hendes mange rejser til USA.

"Igennem mit arbejde rejser jeg ofte til USA, hvor jeg altid får ordnet mit hår i de såkaldte drybars. Det går hurtigt og er billigt, og man ser godt ud bagefter. Det er disse ture, der har inspireret mig til at åbne Blow herhjemme. Jeg håber, at det vil give de danske kvinder lysten til at få ordnet og sat håret nemt, hurtigt og billigt, uanset om de skal til et vigtigt møde, ud med veninderne, i byen og fyre den af eller til en romantisk middag med kæresten." siger Isabel Friis-Mikkelsen

Udgangspunktet i salonen er otte forskellige looks, skabt af Isabel Friis-Mikkelsen i samarbejde med Uffe Buchard, som kunderne kan vælge imellem og fortolke i forhold til personlig stil og smag. Udover styling af hår vil man desuden kunne få lavet både manicure og pedicure.

"Min ambition er at skabe et lille fristed, hvor man kan hygge sig med et glas champagne før en fest, et møde eller en vigtig begivenhed. Derfor linger indretningen ikke en klassisk frisørsalon. Det er en cool oase i København." siger Isabel Friis-Mikkelsen

Se mere på Blowcph.dk