Style Map

Caroline de Maigret og danske Anne Christine Persson er nogle af bidragsyderne på Style.com's nye kanal: Style Map

I dag lancerer det verdensberømte modewebsite Style.com en ny kanal kaldet Style Map. Her får du indhold med en personlig vinkel fra mere end 60 forskellige mennesker over hele verden. Dette giver et unikt, lokalt perspektiv med personlige anbefalinger til verdens storbyer. Om dette siger Style.com's chefredaktør Dirk Standen:

“Med Style Map ønsker vi at udvide vores horisont, ikke bare i bogstavelig forstand ved at indføre en dækning fra byer over hele verden, men oså i den forstand, at vi introducerer 60 nye stemmer på sitet. Hver bidragsyder har et særskilt synspunkt og en ekspertise i emner, der rækker fra kunst til musik til mad samt mode.”

De 60 stemmer

Anne Christine Persson fra Copenhagen Fashion Week vil være en af bidragsyderne sammen med skønne Caroline de Maigret (model og musikproducent fra Paris), Courtney Love og mange flere. Indholdet vil give dig en helt personlig og meget lokal vinkel på alt, der rører sig omkring mode, natteliv, kultur, musik og lignende i forskellige byer over hele verden.

Costume har spurgt Caroline de Maigret, hvad vi kan forvente, at hun vil skrive om:

“Jeg vil skrive om alt, hvad jeg kan lide for tiden. Det kan både være en restaurant i Paris, et hotel i Grækenland, et nyt musikalbum eller et par fantastiske sko, som jeg har fundet. Hvad end jeg lige føler for, vil jeg dele,” siger Caroline.

Senere på året lancerer Style.com også et online, socialt fællesskab, hvor du kan dele dine egne holdninger, ideer og billeder med andre læsere samt Style.com's redaktører.

Herunder ses et bidrag fra smykke-designeren Delfina Delettrez Fendis - se mere på Style.com/stylemap