Supermodellerne vender tilbage i Balmain SS16

Nogle modeller har mere super i sig end andre, hvilket Cindy Crawford, Naomi Campbell og Claudia Schiffer beviser i Balmains nye kampagne

Endelig er de originale supermodeller tilbage, og denne gang hele tre af slagsen i Balmain Paris' SS16-kampagne.

Olivier Rousteing har denne gang valgt nutidens stjerner fra, som Kim Kardashian og Gigi Hadid, til fordel for 90'ernes ultimative supermodeller: Cindy Crawford, Naomi Campbell og Claudia Schiffer.

Selvom alle tre kvinder ikke har været så aktive som modeller de seneste år, og Cindy Crawford har endda børn, som er nået en alder, hvor de er klar til at gå i hendes modelfodspor, beviser de her, at de stadig kan noget helt specielt foran et kamera.

Billederne som er taget er stjernefotografen Steven Klein, blev første gang vist på Balmain Paris' Instagram i går.

Her ses de tre originale supermodeller, Claudia Schiffer, Cindy Crawford og Naomi Campbell, sammen på et billede, der første gang blev vist i går på Balmain Paris Instagram-profil.

Her på Costume.dk kan vi næsten ikke få armene ned over den skønne 90'er reunion – især fordi de tre modeller stadig beviser, hvorfor nogle modeller bare har lidt mere super i sig end andre.

Se de mange andre vilde SS16-kampagner her, hvor også modellen, Raquel Zimmerman, har fået et comeback med både kampagner for Versace og Isabel Marant.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!