The Good Luck Ball

Få fingre i den eftertragtede fodbold fra Ganni og støt et godt formål

Hvis vi på Costume skulle investere i en fodbold, skulle det uden tvivl være denne fra Ganni. Den er feminin, pæn, støtter et godt formål og så har vi den helt sikkert for os selv, uden at mænd eller venner tager den med ud i mudderet. Den er nemlig designet specielt til kvinder.

Bolden er skabt i samarbejde med Sensational Football og har fået sit helt eget navn: The Good Luck Ball. Den repræsenterer det fællesskab, der samler sig omkring fodbold, og alt overskud fra salget af bolden går ubeskåret til arbejdet med at hjælpe udsatte kvindelige asylansøgere.

Gannis kreative direktør, Ditte Refstrup udtaler:
“Som gammel fodboldpige kender jeg værdien af fællesskabet på et hold. Det har været fantastisk at designe bolden og vide, at overskuddet fra den går til et projekt, der støtter udsatte kvinder.”

Projektet har allerede fået opbakning fra de danske topmodeller Josephine Skriver, Caroline Brasch, Nadja Bender, Veneda Budny og Emma Oak samt personligheder som Stephanie Gundelach og Pernille Rosendahl.

På Roskilde Festival 2014 får bolden også sin helt egen arena, når Sensational Football holder fodboldstævne på festivalpladsen - kun for kvinder.

Shop bolden i Gannis butikker eller online på Gannis webshop

The Good Luck Ball, Ganni 290 kr.