Compton Cowboys for Tommy Hilfiger 2021.
© Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigers nye kampagne vil give os håb om en lysere fremtid

Efter et år med store omvæltninger har Tommy Hilfiger nu sat sig for at inspirere de kommende generationer til at stå sammen om at skabe en mere bæredygtig og inkluderende fremtid.

Der er ingen tvivl om, at modebranchen lige nu står over for enorme udfordringer – både hvad angår diversitet og bæredygtighed. Fremtiden er endnu usikker, men én ting er vist: Hvis vi vil ændre tingenes tilstand, kræver det, at vi alle tager ansvar og arbejder sammen mod en ny og anderledes modeindustri.

Det sætter Tommy Hilfiger nu fokus på med den nye kampagne Moving Forward Together, hvor brandet præsenterer deres SS21-kollektion. Kampagnens modeller består af syv aktivister, som på Tommy Hilfigers hjemmeside deler hver deres personlige historie om, hvorfor – og hvordan – de kæmper for forandring i samfundet omkring dem.

Håndplukket til dig

Tommy hilfiger forårskampagne 2021.
© Tommy Hilfiger

Blandt de udvalgte navne finder man eksempelvis skuespiller, model og podcaster Jameela Jamil, der står bag podcasten I Weigh, hvor hun bidrager til at skabe et mere inkluderende og positivt syn på kroppen. Kampagnen tæller også den amerikanske model og skuespiller Indya Moore, der er kendt for sit arbejde for transkønnedes rettigheder.

Håbet fra Tommy Hilfiger er, at de syv aktivister med deres historier vil inspirere endnu flere til at deltage i debatten om diversitet og inklusivitet, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid for de kommende generationer.

"Jeg er stolt af, at vores forårskollektion er repræsenteret af sådan en fantastisk og mangfoldig gruppe af mennesker, som legemliggør dette budskab," udtaler Tommy Hilfiger i brandets pressemeddelelse om kampagnen.

Indya Moor og Monica Guo i kampagne for Tommy Hilfiger 2021.
© Tommy Hilfiger

Håndplukket til dig

Med den nye kollektion fortsætter Tommy Hilfiger desuden sit grønne fokus ved at gøre brug af mere bæredygtige materialer – blandt andet genanvendt polyester og økologisk bomuld.

Du kan se mere til kollektionen og de medvirkende aktivister i videoen herunder.