© Fernanda Liberti

Ultrapopulært skobrand slår dørene op for sample sale i hjertet af København

Til daglig forhandles skoene kun i Damernes Magasin – men nu kan du få fingrene i de populære sko d. 20.-24. september i hjertet af København.

Sæt kryds i kalenderen! Miista tager vejen fra London til København for at bringe deres vision til live – især i byer uden en fysisk Miista-butik.

Fra onsdag til og med søndag, har du muligheden for at deltage i Miistas Sample Sale. Sample Sale inkluderer fodtøj, tøj og tilbehør fra arkiverne, nye prøvekollektioner og kollektionsprøver, der aldrig er kommet i produktion.

Sensuelle og forførende styles med et råt twist er omdrejningspunktet hos Miista, der i øvrigt også gør en dyd ud af at leve efter udtrykket "Buying stuff is sexy. Ruining the planet while you do it isn’t".

Brandet har hermed et øget fokus på en transparent forsyningskæde. Alle designs bliver skabt i London, mens produktionen sker i deres egen produktion i det nordlige Spanien.

"Det giver mening at komme og møde vores Københavnske publikum og bruge tid på at lære om et samfund, der åbent snakker om mode industriens problemer rundt om bordet til aftensmaden. København er en by der er med på beatet når det kommer til genbrug, vintage og re-cycling", siger Laura, som er stifter af Miista.

Miista Sample Sale finder sted den d. 20. til 24. september, og det foregår på Øster Søgade 34, 1357 København K. Du kan tilmelde dig lige her.