© UNIQLO

UNIQLO lancerer ny kollektion med stjernedesigner

Den nye LifeWear kollektion mellem UNIQLO og Clare Waight Keller lanceres 15. september 2023. De nye styles kombinerer teknikker og design, skabt ud fra Clare Waight Kellers erfaring og med fokus på funktionalitet og komfort.

Kollektionen har fået navnet "UNIQLO : C", hvilket kommer af ordene, der alle starter med C på engelsk, som har inspireret hele kollektionen; Curiosity, City, Clarity, Connection og Clare.

Clare har før siddet som Creative Director på nogen af verdens største modehuse som Givenchy og Chloé. Kollektionen markerer en ny start for UNIQLOs kollektion til kvinder, med et kontinuerligt strejf af deres velkendt japanske subtile og enkelte æstetik.

© UNIQLO

Hver style er skabt med fokus på den moderne kvinde, som altid er i bevægelse og på farten. Den inkluderer en masse essentielle UNIQLO styles, som er blevet genskabt både i oversized og i flydende silhuetter.

© UNIQLO

Den klassiske trenchcoat er blevet redefineret ved brug af gabardine-twill. Bukserne har et afslappet fit, som kan matches med de casual trøjer, cropped cardigans og boyfriend trøjer med lynlås. Derudover suppleres kollektionen med tasker og sko, til at fuldende looket.

Se hele kollektion her.