Vagabond lancerer bæredygtige sko

Er du vild med sko, men også meget bevidst om det belastede miljø og dyrevelfærd? Så finder du dine nye sko her

Non Animal

Der er ikke nogen tvivl om, at mange af os er vilde med sko, og hvis man tænker på sko i rigtig lækker kvalitet, er læder ofte en del af ligningen. Men sådan behøver det slet ikke at være.

Det beviser Vagabond med deres nyeste bæredygtige initiativ, Non Animal.

Non Animal er en helt ny serie af smukke sko, og som navnet antyder, er de lavet i materiale, som er helt fri for animalske tilsætningsstoffer – de er med andre ord lavet helt uden brug af dyr.

Skoene er derfor produceret i et syntetisk materiale, men den høje kvalitet er stadig en stor del af Vagabonds brandidentitet, og det er der ikke gået på kompromis med. Skoene har eksempelvis en indlægssål i kork, som er det mest komfortable alternativ til såler i skind.

En bæredygtig indstilling

Det bæredygtige initiativ kommer på baggrund af en større og større efterspørgsel fra forbrugerne om at kunne købe sko i andre materialer end læder.

Det nye bæredygtige perspektiv skal blive en fast del af kollektionen, under navnet Non Animal. Målet er nemlig, at imødekomme alle de kunder, som ikke ønsker at bruge animalske produkter.

Men ikke nok med det, er Vagabonds håb ligeledes, at være med i kampen om en mere bæredygtig indstilling, i forlængelse af de truende klimaforandringer.

Den nye skoserie lanceres som en del af Vagabonds SS16-kollektion, hvilket kommer i butikkerne i løbet af denne måned.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG