tasker - små tasker med perler frem for lædertasker i kernelæder
© Anna Stokland

Vil denne taske overtage lædertaskens plads?

På det seneste er vi begyndt at se en ny form for materialevalg i manges håndtasker. Er her mon tale om et markant skift i taskemoden?

21. september 2017 af Marie Alkestrup

Husker du tilbage på de tidlige 00’ere, vil du måske kunne erindre de broderede tasker, der prægede modebilledet dengang; Små fine tasker, der knap havde plads til en mobiltelefon, men som tog outfittet til nye højder, fordi de var dekoreret med masser af perler og pailletter. 

Det pyntede taskedesign står i kontrast til de sidste mange års taskemode, hvor mere enkle lædertasker har været i høj kurs. Men det ser ud til at ændre sig nu, hvor blandt andre Rihanna er blevet set med en perlebroderet taske fra Prada, mens danske Ganni også har skabt en lille posetaske med perler, der står til at blive sæsonens mest eftertragtede. 

Psst ... Her er 30 bud på sæsonens flotte røde sko

Ganni står for en af denne sæsons fineste tasker med perler og pailletter. Ganni 1.699 kr.

Costumes assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, er hoppet med på den perlebesatte tasketrend.

It's not about the size ✨

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Efter mange år med hårde, strukturerede taske i læder (eller imiteret læder), er vi altså begyndt at se en blødere taske i både satin, velour, perler og broderier. Spørgsmålet er så, om dette er en kortvarig trend, eller starten på en større tendens, hvor den normale lædertaske i højere grad vil blive byttet ud med den bløde og pyntede variant? 

Vil du selv være med på bølgen, har vi fundet fem fine varianter på budget.

Asos 163 kr. (før: 204 kr.) 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste