Vil du være den nye Monki-model?

Monki kalder alle skønne piger i Danmark, som vil være en del af deres nye style crew og stå model for brandets næste kollektion

Monki har gode nyheder til fans med en modeldrøm i maven. Det populære svenske tøjmærke har netop lanceret et nyt projekt, som går ud på at caste deres nye modeller gennem de sociale medier.

Monki, som er en del af H&M imperiet, kan altid klæde dig på til fest, og brandets karakteristiske farverige kollektioner og finurlige detaljer er elsket af alle seje piger, der ikke er bange for at skille sig ud.

Modelsøgningen bruger hashtagget #monkistylecrew til at samle en ny gruppe danske piger, som netop har lyst til at blive en del af Monki-teamet. Monki vil nemlig gennem sine social medie-kanaler caste deres nye modeller til deres forårskampagne 2016, som kommer på gaden til marts næste år.

På den måde kan Monki afholde en slags åben casting, hvor danske piger i alle former og faconer – store som små, kan deltage.

Alt du skal gøre er, at lægge et billede op på Instagram, og tagge det med #monkistyle og #monkistylecrew, samt forklare, hvad du mener du kan bidrage med til deres crew, og hvorfor du gerne vil være en del af deres kampagne.

Psst ... Se med da Monki teamede op med Susie Bubble her

Så fat din mobiltelefon, og skynd dig at deltage i det sjove projekt – deadline er den 11. december.

Du kan læse mere om projektet hos Monki her.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!