Vivienne Westwood designer Carrie Bradshaw-inspirerede kjoler
© Sex and the City

Vivienne Westwood designer Carrie Bradshaw-inspirerede kjoler

Af alle de kjoler, Carrie Bradshaw har båret, står brudekjolen klarest i vores hukommelse. I anledning af Sex And The City-filmens jubilæum har designeren bag kreeret en række kjoler inspireret af Carries brudeskrud

Carrie Bradshaw havde en misundelsesværdig garderobe, men særligt én kjole vil for evigt være printet i vores bevidsthed: hendes brudekjole.

Hvem husker ikke scenen i den første Sex and the City-film, hvor Carrie prøver de mange smukke brudekjoler fra blandt andre Dior, Oscar de la Renta, Lanvin, Vera Wang og Vivienne Westwood? Valget faldt på en kjole af sidstnævnte designer, og selvom brylluppet gik i vasken, var brudekjolen enestånde.

© Sex And The City

I anledningen af 10-års jubilæet for Sex And The City-filmen har Vivienne Westwood designet en række kjoler inspireret af Carries brudekjole, som indgår i designerens nye forårs- og sommerkollektion. Kollektionen forhandles nu på Viviennewestwood.com.

Det er desværre ikke muligt at købe Carries originale brudekjole, men hvis du er i New York, kan du se det spektakulære Sex and the City-design i Vivienne Westwoods flagskibsbutik frem til 3. juni.

Du kan se et udvalg af de Carrie Bradshaw-inspirerede kjoler herunder.

© Viviennewestwood.com
© Viviennewestwood.com
© Viviennewestwood.com