Backstage hos Sand til CPHFW

Kom med backstage hos Sand og se, hvilke produkter du skal bruge for at få det rockede look fra catwalken

© Costume & Jonas Whitehorn
1 / 5

Modehuset Sand afholdte onsdag i modeugen show i deres smukke palæ i København, og Costume.dk var med backstage for at se modellerne blive stylet, inden de trådte på catwalken for at vise modehusets AW15-kollektion for de udvalgte gæster.

På skønhedssiden var makeup- og hårartisterne inspireret af Britpop-æraen fra starten af 90'erne, og modellerne fik lavet rodet hår og smudgy, sorte øjne.

Se med her, hvordan looket blev skabt.

Psst ... Læs også Costume.dk's interview med Søren og Lene Sand, da vi mødte designerparret inden showet.

Et rodet hårlook © Jonas Whitehorn
2 / 5

Et rodet hårlook

Sidsel Marie Bøg, key stylist for Shu Uemura, stod i spidsen for hårlooket til Sands AW15-show, og hendes inspiration kom fra 90'ernes Britpop-musikere, hvor det hele gerne måtte være lidt rodet og beskidt.

I et fint skandinavisk hår, som mange af modellernes, kan det være svært at skabe et look med naturlig tekstur og volumen, men Sidsel Marie Bøg havde nogle gode produkter i ærmet.

Tekstur og volumen © Jonas Whitehorn
3 / 5

Tekstur og volumen

Hårprodukterne var fra Shu Uemura, og modellernes hår blev først gjort klar til styling med Deepsea foundation, hvorefter det blev sprayet med Liquid fabricfor at give det tekstur.

Håret skulle have et naturligt fald, og en række tilfældige store totter blev viklet om et krøllejern og derefter kørt igennem med fingrene, for at skabe de naturlige buk og bøj i modellernes hår.

For at skabe volumen fra toppen af hovedet, brugte Sidsel Marie Bøg hårpudderbørsten Volume maker, som hun duppede i hovedbunden af modellerne. Looket blev afsluttet med Texture wave dry for at tilføje ekstra struktur og hold.

Sexede katteøjne © Costume
4 / 5

Sexede katteøjne

Anne Staunsager, key makeupartist for L'Oréal Paris, stod i spidsen for makeupteamet til Sands show, og der var fuld fokus på øjnene, mens huden og læberne var holdt helt naturlige.

"Det må gerne være lidt undone," fortæller Anne Staunsager om looket.

De smokey eyes blev lavet med den nye Super liner smokissime, der er en blanding mellem en eyeliner og en øjenskygge. Applikatoren og konsistensen gør den let at arbejde med, så de smokey eyes kan tones forsigtigt ud.

Looket blev afsluttet med Color riche le kohl på øjets våde kant og masser af Miss manga punky mascara.

Her er det L'Oréals makeupartist, Sara Rostrup, der er i gang med modellen Julier Bugges øjne.

Neglene var i en metallic grågrøn farve, Color riche i 608 luxembourg garden, der komplementerede det ellers mørke look smukt.

Sand AW15 beauty look © Jonas Whitehorn
5 / 5

Sand AW15 beauty look

Rocket men naturligt. Det endelig look fra Sands show ses her på modellen Caroline Brasch.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev