Dagbog fra Londons modeuge dag 1

Den første dag til Londons modeuge bød blandt andet på Acnes hypede show og en rundvisning hos Burberry

© costume.dk
1 / 11

Costumes chefredaktør, Rikke Christensen er taget til modeuge i London og på hotellet ventede et væld af invitationer - som altid er Mulberrys, et lille kunstværk (den med det fine blomsterprint).

© style.com
2 / 11

Matthew Williamsons sommerkollektion er som altid, en sand eksplosion af farver og print. Han viste masser af florlette kjoler, shorts, og korte nederdele og det var svært ikke at blive i godt humør af den farverige kollektion. Et af vores yndlings-looks, er det skønne sæt med skjorte og shorts i batikmønster i midten herover.

© style.com
3 / 11

Cara Delevingne åbnede showet og betager som altid med sit smukke ydre.

© costume.dk
4 / 11

Poppy Delevingne med sød opsat fletning ude foran Matthew Williamson showet.

© costume.dk
5 / 11

Burberry har netop åbnet den mest imponerende butik på Regent Street og det var en fornøjelse, at få en rundvisning i det ”lille palads” af Helle og Samantha fra henholdsvis Burberry Danmark og England.

© costume.dk
6 / 11

Flotte flotte accessories fra Burberry Prorsum.

© style.com
7 / 11

Acne holdt dagens mest hypede show, med kun plads til få gæster. Det blev holdt på Park Street og alle var der. På første række sad både Anna de la Russo, bloggeren Hanneli og rygtet går, at sangerinden Rhianna også skulle have været der, hvis det ikke, havde været for et aflyst fly.

Der var masser af t-shirts, gulvlange skørter og striber til Acnes show. Hvid var den store farve, men også grøn, lavendel og rød blev vist frem. Der var masser af skønne lædertoppe, bluser og jakker i striber og tern og især den lille jakke i grøn med sort og hvid stribet ærmer var fantastisk.

© costume.dk
8 / 11

Modellen Sara B, sekunder inden showet går i gang.

© costume.dk
9 / 11

Yndige Anne Sofie fra Acne, sørgede for, at alle fandt deres pladser til showet.

© costume.dk
10 / 11

Smukke Louise fra Acne, backstage.

© costume.dk
11 / 11

Acnes chefdesigner, Johnny, glad og lykkelig efter et succesfuldt show.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev